Ocenění

MEWA získala další ocenění: obsadili jsme druhé místo v žebříčku odpovědného chování německých společností.

Jaké podniky se chovají odpovědně vůči životnímu prostředí, společnosti, zaměstnancům a zákazníkům? Na to se zeptal zpravodajský kanál WELT společně s německým institutem Analyse-Institut ServiceValue více než 250 000 vedoucích pracovníků. Do tohoto průzkumu bylo zahrnuto celkem 2 576 společností z 230 různých průmyslových odvětví. Dodržují společnosti etické zásady? Je toto úsilí upřímné a efektivní? Hodnocení probíhalo v pěti stupních: od „Určitě ano (1)“ do „Určitě ne (5)“. Aby se daná společnost probojovala do celkového hodnocení, muselo být k dispozici nejméně 75 hodnocení.

Výsledek: společnost MEWA byla manažery ohodnocena jako společnost s „velmi vysokou odpovědností“ (známka 2,52). A v oblasti „hygienické služby“ byla lépe hodnocena pouze jedna další společnost.

Máme z této ceny velkou radost. Potvrzuje naše zásady a hodnoty, které nejen definujeme, ale také žijeme v každodenním životě:

• Odpovědnost za životní prostředí
  • Odpovědnost za naše zaměstnance