_Z__2334.tif

MEWA patří mezi 500 nejlepších!

Průzkum: Doporučili byste ostatním svého zaměstnavatele?

V průzkumu zveřejněném německým magazínem Stern 45 000 lidí prozradilo, zda by ostatním doporučili pracovat u jejich zaměstnavatele. Výsledkem je žebříček 500 nejlepších poskytovatelů práce v Německu. A my jsme mezi nimi.

Časopis Stern společně s institutem pro průzkum trhu Statista představil na konci ledna 2020 nejlepší zaměstnavatele v Německu. V rámci studie bylo v minulém roce online dotazováno více než 45000 respondentů z 2400 podniků, zda by doporučili společnost a odvětví, ve kterém pracují. Zúčastnit se mohly pouze společnosti s minimálně 500 zaměstnanci. Podle magazínu Stern se jednalo o největší anketu tohoto druhu. Dotazník obsahoval více než 50 bodů, doporučení však bylo pro celkový výsledek rozhodující. Od každého zaměstnavatele muselo přijít nejméně 100 hodnocení.  Nakonec bylo zpracováno 1,34 milionů odpovědí a výsledkem se stal žebříček 1200 podniků. Mezi prvních 500 top zaměstnavatelů v celé spolkové zemi se dostala i společnost MEWA. Umístila se zde hned ve dvou kategoriích.

V oblasti „Oblečení, obuv a sportovní zboží“ jsme obsadili 12. místo a v kategorii „Spotřební zboží s dlouhou životností“ 21. příčku. V celkovém pořadí jsme dosáhli 251. pozice z 500 nejlepších.

Z ocenění máme velkou radost, protože hodnocení našimi zaměstnanci je pro nás jako pro zaměstnavatele tou nejdůležitější a nejdůvěryhodnější zpětnou vazbou.