T100_20_Member (1).jpg

MEWA se s oceněním dostala mezi TOP 100 podniků

TOP 100

MEWA je šampionem v inovacích

Naše schopnosti přesvědčily porotu v soutěži TOP 100. Od 19. června 2020 jsme oficiálně mezi 100 nejlepšími a nejinovativnějšími společnostmi v Německu.

Nejvyšší počet bodů jsme nasbírali v kategorii „Inovativní procesy a organizace“. Na odbornou porotu zapůsobily také technické novinky, jako například naše ekologické systémy nebo digitální testovací systém pro výstražný reflexní oděv, který jsme v branži zavedli jako první. Skvěle byly přijaty i naše postupy orientované na trendy, s nimiž do našich plánů začleňujeme znalosti a kompetence našich zákazníků či zaměstnanců.

Ocenění TOP 100 za mimořádné inovační úsilí a nadprůměrné úspěchy v této oblasti uděluje od roku 1993 mediální společnost compamedia. Projekt vede po vědecké stránce prof. Dr. Nikolaus Franke, zakladatel a člen správní rady Institutu pro podnikání a inovace na vídeňské ekonomické univerzitě. Mentorství TOP 100 se ujal fyzik a vědecký redaktor Ranga Yogeshwar. Partnery projektu jsou německá výzkumná organizace Fraunhofer-Gesellschaft pro podporu aplikovaného výzkumu a asociace středně velkých podniků BVMW.

Z ocenění máme radost, změny bereme jako příležitost.